Boknings­villkor

Allmänna bokningsregler. För gruppbokning gäller andra regler enligt separat överenskommelse med arrangören.

Bokning och bekräftelse

Bokning kan ske online, via e-mail eller per telefon. En bokning är bindande i och med att den har bekräftats. Ett avtal har gjorts mellan hotellet och gästen, oavsett om gästen har betalat i förskott, eller inte. Meddela gärna hotellet i förväg om särskilda önskemål om rum eller annat. För frukosten önskar hotellet veta om allergener såsom laktosintolerans, glutenfritt etc.

Avbokning och utebliven ankomst

Avbokning kan ske senast kl. 12.00 på ankomstdagen. Vid senare avbokning eller utebliven ankomst (no-show) debiteras ett dygn. Om hotellet har haft särskilda kostnader med anledning av gästens bokning, debiteras gästen för dessa.

Incheckning / utcheckning

Incheckning från 15.00 eller enligt överenskommelse. Hotellets entré är alltid låst och kan öppnas med kod eller genom att ringa 0550 – 150 60. Vid incheckning ges också en nyckel till porten. Hotellet har egen parkering i anslutning till hotellet. Utcheckning senast klockan 12.00 eller enligt överenskommelse.

Betalning

Vid incheckning ska ett giltigt betalkort samt legitimation uppvisas.

Tillgänglighets­anpassning

Hotellbyggnaden är från 1934 och konstruerades inte med tanke på funktionshindrade, så därför är hotellet inte tillgänglighetsanpassat. En trappa leder upp till huvudentrén, men hotellet har dock tre hotellrum på nedre botten.

Din egen säkerhet

Du bör alltid ta reda på var nödutgångar, larmknappar och brandsläckare finns. Denna information finns på insidan av hotellrumsdörren. Om du upptäcker brister i säkerheten, ber vi dig att omedelbart anmäla detta till personalen.

Rökning

Rökning får endast ske på anvisad plats utanför entrén till hotellet. Det råder absolut rökförbud i alla utrymmen på hotellet. Skulle rökning förekomma i byggnaden, utlöses det automatiska brandlarmet. Personer som orsakar larm på grund av rökning är ansvariga för alla larm-, service- och städkostnader som rökningen medför. Saneringskostnaden är 4 000 kr och utlösande av brandlarm (brandkårsutryckning för falskt alarm) är 6 000 kr och debiteras hotellgästen.

Förstörelse

Vid förstörelse i rummet eller övriga utrymmen på hotellet debiteras gästen kostnaden för skadan och/eller sanering samt ett administrationspålägg på 4 000 kr.

Ansvar för egendom

Park Hotell har inget ansvar för egendom som förvaras i hotellrum eller i våra övriga lokaler. Hotellet ansvarar inte heller för fordon på parkeringsplatsen.

Ordningsregler / rätten att neka boende

Park Hotell är ett litet hotell där vi vill att våra gäster ska finna lugn och ro under dygnets alla timmar. Därför är det viktigt att gästerna tänker på detta och inte uppträder störande. Om gäster uppträder störande eller skapar oro bland övriga gäster eller boende i närheten av hotellet, kan de komma att avvisas från hotellet. Om någon av gästerna avvisas på grund av störande beteende eller försummelse av sina skyldigheter enligt detta avtal, har gästen inte rätt till återbetalning.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med personalen under din vistelse, och ingen finns i närheten, vänligen ring 0550-150 60.